Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Κυπελλο Ουεφα απο 1971 εως 2012 ολοι οι αγωνες

Palmares

UEFA Cup  http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/photos/photo.html#1795493

1971/72 Tottenham Hotspur
1972/73 Liverpool
1973/74 Feyenoord
1974/75 Borussia Mφnchengladbach
1975/76 Liverpool
1976/77 Juventus
1977/78 PSV
1978/79 Borussia Mφnchengladbach
1979/80 Eintracht Frankfurt
1980/81 Ipswich Town
1981/82 IFK Gφteborg
1982/83 Anderlecht
1983/84 Tottenham Hotspur
1984/85 Real Madrid
1985/86 Real Madrid
1986/87 IFK Gφteborg
1987/88 Bayer Leverkusen
1988/89 Napoli
1989/90 Juventus
1990/91 Internazionale
1991/92 Ajax
1992/93 Juventus
1993/94 Internazionale
1994/95 Parma
1995/96 Bayern Mόnchen
1996/97 Schalke 04
1997/98 Internazionale
1998/99 Parma
1999/00 Galatasaray
2000/01 Liverpool
2001/02 Feyenoord
2002/03 Porto
2003/04 Valencia
2004/05 CSKA Moskva
2005/06 Sevilla
2006/07 Sevilla
2007/08 Zenit Sankt - Peterburg
2008/09 Shakhtar Donetsk 
Europa League
2009/10 Atlιtico Madrid
2010/11 Porto
2011/12 Atlιtico Madrid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου